Nieuwste collectie

Om onze nieuwste collectie te bekijken kunt u kijken bij onze leveranciers.

PiP

U vindt bij ons een mooie collectie kussentjes en dekbedsets van PIP. Maak de kamer van uzelf of uw dochter tot een droomkamer met de bijpassende spreien, handdoeken, hoeslakens en andere accessoires. Ook leuke strandlakens leverbaar.

Kom voor de nieuwste dekbedsets naar de winkel, ook diverse leuke aanbiedingen. Laatste toilet tassen en schoolartikelen halve prijs.

PiP
Joker Import

Joker

Heerlijke geuren van Bridgewater. U kunt de kaarsjes van Bridgewater op verschillende manieren gebruiken. De waxbars brandt u op een geurbrander. De geurkaarsjes in een glaasje of een mooie pot.

De waxinelichtjes zijn altijd handig ook voor een weekendje weg: even een paar mee en meteen een gezellige huiselijke sfeer.

Een geurzakje in het toilet en in de gang en je komt altijd fris binnen. Dit najaar komen er weer 3 nieuwe geuren binnen die je gewoon moet proberen. Daarom 3 kaarsjes voor maar 5 euro.

De waxbars kosten per 6 € 5,95 per geur maar bij ons kunt u ook verschillende geuren door elkaar kiezen. Fijn om uit te proberen welke geur het lekkerst is. Voor het najaar hebben we ook weer een mooie sortering cadeau-artikelen, vanaf half oktober toveren we de winkel om in een sprookjesachtig mooi tafereel met kerstballen, kaarsen. Sfeerkussens en plaids.

Kortom het is bij ons het hele jaar door genieten.