Slaapdomein

In ons Slaapdomein vindt u een uitgebreide collectie matrassen en boxsprings van Norma. Al 24 jaar verkopen we met veel plezier de matrassen en boxprings van Norma, een bedrijf dat al ruim 130 jaar matrassen en bedden produceert.

Een degelijk Hollands product dat comfort en kwaliteit uitstekend weet te combineren.

Boven verdieping

Kom langs in onze showroom en overtuig uzelf van het ligcomfort van een bed van Norma. Heerlijke dikke toppers in diverse uitvoeringen. Matrassen met combispringveren: een comfortabele matras en boxspring met een uitgebalanceerde ondersteuning ook voor de zwaardere personen een prima keus. Op de bovenverdieping vindt u een mooie collectie boxsprings in diverse uitvoeringen en kleuren.

Beneden verdieping

Beneden is de matrassenlijn uit te proberen en staan ook de kinderbedden en seniorenbedden.

Ook hebben we showroommatrassen liggen voor leuke prijzen wanneer u niet te veel voor een matras wilt uitgeven.

Kinder & Senioren bedden

Voor de kinderen/ tieners hebben we een serie bedden staan van Alta meubelen. Een bedrijf uit Staphorst die een goede collectie bedden van Hollandse bodem levert. In diverse kleuren en modellen te leveren.

Voor de senioren hebben we de bedden van Vroomshoop meubelen wanneer ze liever geen boxspring willen.

Openingstijden

Onze showroom is alleen op vrijdag van 14.00 tot 19.00 uur open en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur en ’s middags van 14.00 tot 16.00.

Voor een afspraak kunt u bellen naar 0527-685544, iedere avond kunt u op afspraak langs komen zodat we voldoende tijd hebben om u een goed advies te kunnen geven.

Kom langs en ga vrijblijvend eens proef liggen! De koffie staat klaar!