Slaapdomein

In ons Slaapdomein vindt u een uitgebreide collectie matrassen en boxsprings van Van Landschoot. Al jaren verkopen we met veel plezier de matrassen en boxprings van Van Landschoot, een bedrijf dat al sinds 1925 matrassen en bedden produceert.

Een degelijk Belgisch product dat comfort en kwaliteit uitstekend weet te combineren.

Boven verdieping

Kom langs in onze showroom en overtuig uzelf van het ligcomfort van een bed van Van Landschoot. Heerlijke dikke toppers in diverse uitvoeringen. Matrassen met pocket- of combispringveren: een comfortabele matras en boxspring met een uitgebalanceerde ondersteuning ook voor de zwaardere personen een prima keus. Op de bovenverdieping vindt u een mooie collectie boxsprings in diverse uitvoeringen en kleuren.

Beneden verdieping

Beneden staat een mooie lijn van Leren bedden met een stoere uitstraling van Bedding concepts.

Ook hebben we showroommatrassen liggen voor leuke prijzen wanneer u niet te veel voor een matras wilt uitgeven.

Kinder & Senioren bedden

Voor de kinderen/ tieners hebben we een serie bedden staan van Alta meubelen. Een bedrijf uit Staphorst die een goede collectie bedden van Hollandse bodem levert. In diverse kleuren en modellen te leveren.

Openingstijden

Onze showroom is alleen op vrijdag van 14.00 tot 19.00 uur open en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur en ’s middags van 14.00 tot 16.00.

Voor een afspraak kunt u bellen naar 0527-685544, iedere avond kunt u op afspraak langs komen zodat we voldoende tijd hebben om u een goed advies te kunnen geven.

Kom langs en ga vrijblijvend eens proef liggen! De koffie staat klaar!